Բաղադրությունը

1Պահածոյացված արքայախ

2Պանիր

3Սխտոր

4Մայոնեզ

5Աղ

6Լոբի կարմիր 

7Հավի ֆիլե (խաշած)

Պատրասման եղանակը

Եփած հավի միսը կտրատել փոքր խորանարդիկներով կամ շերտերով:
Արքայախնձորի ջուրը դատարկել եւ նույնպես կտրատել խորանարդիկներով:
Պանիրը անցկացնել խոշոր քերիչով:
Սխտորը մանր կտրատել է դանակով:
Ամանի մեջ լցնել հավը, արքայախնձորը, պանիրը ու սխտորը:
Աղցանին ավելացնել մայոնեզ եւ խառնել:
Ըստ ճաշակի աղ եւ պղպեղ անել: