Բաղադրությունը

1Հավկիթ

2Կաթ

3Պանիր

4Կարագ

5Լոբի կարմիր ըստ ճաշակի

6Աղ

Պատրասման եղանակը

1. Հավկիթները հարել կաթի հետ, ցանկալի է սովորական պատառաքաղով:
2. Թավայի վրա հալեցնել կարագը: Թավան պետք է բավականաչափ տաք լինի:
3. Հենց կարագը դադարի փրփել, ավելացնել կաթով ձուն, ընդգրկելով ամբողջ մակերեսը: Անհրաժեշտ է անմիջապես բարձրացնել ձվածեղի այն մասը, որը եփել է, որպեսզի ձվի մնացած մասը ծորա դրա տակ:
4. Պատրաստ լինելուց 1 րոպե առաջ ձվածեղի կեսի վրա լցնել քերած պանիրը եւ եփել եւս 20 վայրկյան:
5. Ձվածեղի կեսը շրջել մյուս կեսի վրա եւ վրան լցնել պանրի մնացած մասը, եփել եւս 30 վայրկյան:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…