Բաղադրությունը

1Սունկ

2Չիլի պղպեղ

3Սխտոր մաքրած

4Թարմ մաղադանոս

5Աղ

6Կիտրոնի հյութ

7Ձիթապտղի ձեթ

8Պանիր

Պատրասման եղանակը

1. Չիլի պղպեղը լավ մանրացնել, սխտորը ճզմել:
2. Ավելացնել կտրատած մաղադանոսը եւ կիտրոնի հյութը ձիթապտղի ձեթի հետ:
3. Այս խառնուրդի մեջ թաթախել նախօրոք լվացած եւ չորացրած սնկերը, թողնել 30 րոպե:
4. Պանիր խորանարդաձեւ կտրատել եւ դնել սնկի գլխիկների մեջ:
5. Դնել ջեռոցը 15-20 րոպե 200 աստիճանով:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…