Բաղադրությունը

1Բիբար

2Աղացած միս (գառան միս + տավարի)

3Փոքր լոլիկներ

4Գազար

5Սոխ

6Կանաչեղեն՝ համեմ, ռեհան, սամիթ

7Կարագ

8Բուսական յուղ

9Աղ

10Կծու պղպեղ

Պատրասման եղանակը

1. Մանր կտրատել սոխը, լոլիկը եւ կանաչեղենը: Գազար քերել:
2. Բբարները մաքրել, խառնել տավարի միսը, կտրատած բանջարեղենը եւ կանաչեղենը, ավելացնել կարագը, աղ, պղպեղ, 2 ճաշի գդալ սոուս:
3. Լցոնել պղպեղները, դնել խորը կաթսայի մեջ, մի քանի դափնու տերեւ դնել, բիբարները ծածկել խաղողի տերեւներով: Է չափով եռացող ջուր լցնել եւ լցնել 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ: Եռալուց հետո, եփել ցածր կրակի վրա 40-45 րոպե:
4. Մատուցել թթվասերով:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ: