Պատրասման եղանակը
1. Պատրաստել բաղադրիչները.
2. Սոխը լվանալ եւ կեղեւահան անել: Կանաչ սոխը մանր օղակաձեւ կտրատել, իսկ գլուխ սոխը կտրատել խորանարդաձեւ:
3. Սոխը տապակել կարագի մեջ մինչեւ փափկելը, ոչ մի դեպքում չթողնել շատ տապակվի:
4. Ավելացնել ալյուր եւ լավ խառնել:
5. Ավելացնել արգանակ, կաթ եւ համեմունքները: Ծածկել կափարիչով եւ թողնել եռա միջին կրակի վրա, մոտ 5 րոպե:
6. Ձեռքի բլենդերով կամ հարիչով ապուրը հարել մինչեւ դառնա պյուրեանման:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…