Բաղադրությունը

1Հավ

2Սոխ

3Սխտոր

4Կարագ

5Ձիթապտղի յուղ չզտված

6Աղ

7Պղպեղ

Պատրասման եղանակը

1. Հավը բաժանել չափաբաժինների
2. 10 րոպե տապակել ձիթապտղի յուղի եւ կարագի խառնուրդի մեջ, անմիջապես ավելացնել սխտոր.
3. Այնուհետեւ ավելացնել փոքր քառակուսիներով կտրատած սոխը եւ հավը այնպես շրջել, որ հայտնվի սոխերի վրա եւ եփել փակ կափարիչով:
Կարելի է մատուցել տապակած չերրի լոլիկի եւ գազարի հետ:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…