Պատրասման եղանակը
1 Հավի կրծքամիսը բաժանել չափաբաժինների:.Ծեծել, աղ եւ պղպեղ անել: Թողնել մի քիչ:.
2. Առանձին ամանի մեջ խառնել ձուն, մայոնեզը, ալյուրը, կանաչին: Ավելացնել մի քիչ աղ եւ պղպեղ: Պանիրը քերել:
3. Մսի յուրաքանչյուր կտորի վրա մի գդալ ձվի խառնուրդ դնել: Դնել տաք թավայի մեջ՝ ձվի սոուսը դեպի ներքեւ:
4. Վրան պանիր լցնել: Ապա զգուշորեն վրան լցնել սոուս:
5. Երկու կողմից տապակել մինչեւ եփի:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…