Բաղադրությունը

1Գլուխ սոխ

2Բուսական կամ ձիթապտղի յուղ

3Մարինացված սունկ

4Լոլիկ

5Քաղցր պղպեղ

6Փունջ սամիթ

Պատրասման եղանակը

Սոխը կեղեւահանել եւ հեռացնել պղպեղի սերմերը: Պղպեղը կտրատել շերտերով: Սոխը կտրատել բարակ, բայց ոչ շատ մանր: Լոլիկը կտրատել օղակներով կամ շերտերով: Սամիթը լվանալ, չորացնել եւ մանր կտրատել: Բոլոր բանջարեղենները լցնել աղցանամանի մեջ:
Սունկը լցնել քամիչի մեջ, որպեսզի ավելորդ հեղուկը դուրս գա: Թողնել 1ճ.գ. հեղուկ: Սունկը կտրատել խոշոր, իսկ մանրերը վերցնել ամբողջությամբ:
Հեղուկը խառնել բուսական կամ ձիթապտղի ձեթով, լցնել աղցանի վրա, խառնել, ավելացնել աղ՝ ըստ ցանկության: