Պատրասման եղանակը
1. Հավի ֆիլեն դնել եռացող ջրի մեջ եւ եփել 20 րոպե (մինչեւ պատրաստ լինելը).
2. Բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից, կտրատել միջին չափի խարանարդիկների եւ լցնել ամանի մեջ.
3. Հավի ֆիլեն սառեցնել, խորանարդաձեւ կտրատել եւ ավելացնել ամանի մեջ:
4. Նույն ամանի մեջ լցնել նաեւ խորանարդաձեւ կտրատած լոլիկը:
5. Ավելացնել խորանարդաձեւ կտրտած վարունգը, քերած պանիրը, աղը, պղպեղը եւ մայոնեզը: Խառնել:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ