Բաղադրությունը

1Հավի ֆիլե

2Բուլղարական պղպեղ

3Լոլիկ

4Վարունգ

5Քերած պանիր

6Մայոնեզ

7Աղ եւ պղպեղ

Պատրասման եղանակը

1. Հավի ֆիլեն դնել եռացող ջրի մեջ եւ եփել 20 րոպե (մինչեւ պատրաստ լինելը).
2. Բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից, կտրատել միջին չափի խարանարդիկների եւ լցնել ամանի մեջ.
3. Հավի ֆիլեն սառեցնել, խորանարդաձեւ կտրատել եւ ավելացնել ամանի մեջ:
4. Նույն ամանի մեջ լցնել նաեւ խորանարդաձեւ կտրատած լոլիկը:
5. Ավելացնել խորանարդաձեւ կտրտած վարունգը, քերած պանիրը, աղը, պղպեղը եւ մայոնեզը: Խառնել:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ