Բաղադրությունը

1Հավի բուդ

2Լոլիկ

3Սոխ

4Տոմատ

5Աջիկա

6Բուսական յուղ

7Կանաչի

8Սխտոր

Պատրասման եղանակը

Չախոբիլի հավի մսով1. Հավի բուդը եփել մինչեւ պատրաստ լինելը
2. Սոխը մանր կտրատել
3. Լցնել բուսական յուղով թավայի մեջ
4. Սխտորը մանր կտրատել
5. Սխտորը ավելացնել սոխին
6. Ավելացնել աջիկան
7. Ավելացնել տոմատը
8. Խառնել
9. Ավելացնել քերիչով անցկացրած լոլիկ
10. Հավի բուդը լցնել թավայի մեջ եւ ավելացնել մի փոքր արգանակ
11. Ավելացնել համեմունքներ
12. Խառնել
13. Աղ անել ըստ ճաշակի
14. Տապակել մինչեւ պատրաստ լինելը
15. Պատրաստի ուտեստը ձեւավորել կանաչիով:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…