Պատրասման եղանակը
Պատրաստման ժամանակը: 20 րոպե
Քանակ: 2 չափաբաժին
1. Պատրաստել բաղադրիչները.
2. Սնկին ավելացնել մանր կտրատած ձուն, կանաչին, աղը եւ թթվասերը: Խառնել:
3. Պանիրը պատրաստել նախօրոք՝ կտրատելով խորանարդաձեւ:
4. Ամանի հատակին լցնել սնկի խճողակը եւ տափակեցնել գդալով:
5. Սնկի խճողակի վրա հավասարաչափ լցնել նախօրոք պատրաստած պանիրը եւ կրկին սեղմել գդալով:
6. Մակարոնին ավելացնել մայոնեզ եւ խառնել: Մակարոնի շերտը լցնել պանրի շերտի վրա:
7. Վերջին շերտը - ֆետա պանիր.
8. ,Մակարոնամանիանե դնել նախօրոք 200 C տաքացրած ջեռոցը 20 րոպե:
9. Մատուցել տաք վիճակում՝ ձեր նախընտրած բանջարեղենի հետ:
Բարի ախորժակ…