Պատրասման եղանակը
1. լուծվող սուրճը խառնել ջրի հետ:
2. ժելատինը բացել սառը ջրի մեջ եւ թողնել:
3. ժելատինը լցնել փոքր կաթսայի մեջ:
4. մարմանդ կրակի վրա թողնել, որ ժելատինը հալվի, բայց չեռացնել: ավելացնել շաքարավազը՝ 50-100գ. ըստ ճաշակի:
5. շաքարավազից հետո ավելացնում ենք տաք սուրճը:
6. խառնել մինչեւ ստացվի միասեռ զանգված:
7. կաթսայի մեջ ավելացնել սերուցքը եւ լիկյորը:
8. լցնել թափանցիկ բաժակների մեջ եւ 3ժամ դնել սառնարանը:
9. սառելուց հետո կարելի մատուցել՝ զարդարելով սուրճով կամ սերուցքով:
բարի ախորժակ…