Բաղադրությունը

1Լավաշ

2Հավի ֆիլե

3Կորեական գազար

4Կորեական կաղամբ

5Վարունգ

6Պոմիդոր

7Մայոնեզ

8Կետչուպ

9Աղ

10Լոբի կարմիր ըստ ճաշակի

11Բուսական յուղ

Պատրասման եղանակը

1. Հավի ֆիլեն լվանալ, չորացնել, կտրել փոքր կտորների, աղ եւ պղպեղ անել եւ տապակել բուսական յուղի մեջ: Վարունգը լվանալ, չորացնել եւ կտրել շերտերով: Պոմիդորը լվանալ եւ ոչ մեծ շերտերի կտրատել:
2. Առանձին, պատրաստել սոուսը: Դրա համար կետչուպը եւ մայոնեզը խառնել իրար եւ մի քիչ աղ եւ պղպեղ անել:
3. Դրանից հետո, լավաշը փռել սեղանին եւ լավ պատել սոուսով: Վրան լցնել մի շերտ կորեական գազար, կաղամբ, ապա վարունգ, լոլիկ եւ տապակած հավի ֆիլեն:
4. Վրան սոուս լցնել: Ապա բոլորը ծրարել, դնել փաթեթի մեջ եւ 1 րոպե տաքացնել միկրոալիքային վառարանի մեջ: Կարելի է նաեւ տաքացնել յուղով պատված թավայի մեջ:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…