Բաղադրությունը

1Սոխ (100 գ)

2Եգիպտացորենի ձեթ

3Տավարի աղացած միս

4Կարմիր լոլիկ

5Մաղադանոս

6Չաման

7Աղ

8Լոբի կարմիր 1/4 թեյի գդալ

9Պանիր Գաուդա

10Տորտիլյա

Պատրասման եղանակը

1. Մանր կտրատած սոխը թույլ տապակել բուսական յուղի մեջ: Երբ սոխը դառնա կիսաթափանցիկ, ավելացնել աղացած միս եւ եփել, խառնելով, 5-7 րոպե.
2. Տապակած աղացած մսի մեջ ավելացնել մանր կտրատած լոլիկ՝ առանց կճեպի եւ մանրացրած մաղադանոս:
3. Ֆարշը համեմել: Պանիրը քերել մեծ քերիչով:
4. Չոր եւ տաքացրած թավայի մեջ դնել տորտիլյան, վրան լցնել քերած պանիր, ապա ավելացնել միսը կրկին ծածկել պանրի շերտով:
5. Ծածկել երկրորդ տորտիլյայով եւ շուռ տալ: Երկու կողմից պետք է կարմրի եւ դառնա խրթխրթան: Մատուցել՝ եռանկյունաձեւ կտրատած:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…