Պատրասման եղանակը
1. Սխտոր մաքրել, անցկացնել մանր քերիչով
2 Սեւ հացի կտորները աղ եւ սխտոր անել, խորանարդաձեւ կտրատել եւ չորացնել թավայի մեջ՝ առանց յուղի: Հավի ֆիլեն կտրատել փոքր կտորների:
3. Թթու վարունգը խորանարդաձեւ կտրատել: Եգիպտացորենի ջուրը դատարկել: Պանիր կտրատել բարակ շերտերով:
4. Մաղադանոսը լվանալ, չորացնել, տերեւները մանր կտրատել: Ամանի մեջ խառնել հավի ֆիլեն, եփած լոբին, պանիրը, եգիպտացորենը, թթու վարունգը, մաղադանոսը եւ սեւ հացի չորահացը, ավելացնել մայոնեզ եւ աղցանը կրկին խառնել:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ…