Բաղադրությունը

1Հավի դոշ

2Ձիթապտղի յուղ

3Սոխ

4Սխտոր

5Կիտրոնի հյութ

6Մաղադանոս

7 2 ճ.գ.

8Աղ

9Լոբի կարմիր ըստ ճաշակի

Պատրասման եղանակը

1. Պատրաստել բաղադրիչները
2. Անհրաժեշտ է, որպեսզի ֆիլեն լինի մատի հաստության, դրա համար ծեծել հաստ մասերը.
3. Ֆիլեն կտրատել շերտերով.
4. Սոխը, սխտորը եւ մաղադանոսը մանր կտրատել.
5. Ձիթապտղի յուղը տաքացնել թավայի մեջ: Լցնել սոխը, սխտորը եւ կարմիր պղպեղը: Լավ խառնել.
8. Անմիջապես ավելացնել ֆիլեն, խառնել եւ եփել մոտ 3 րոպե, բարձր ջերմության վրա, ժամանակ առ ժամանակ խառնելով.
9. Ավելացնել մաղադանոսը, կիտրոնի հյութը, աղ եւ պղպեղ անել: Լավ խառնել: Վերցնել կրակից:
10. Մատուցելիս օգտագործել մաղադանոս եւ կիտրոն: