Պատրասման եղանակը
1. Սկսում ենք կոտրել շոկոլադը (265 գր.): Ինչպես միշտ, վերցնել մուգ շոկոլադ (60%): Լցնել երկար բռնակով կաթսայի մեջ: Վրան շաղ տալ շաքարավազը (4 ճաշի գդալ). Կարող եք նաեւ քչացնել շաքարավազի քանակը մինչեւ 2 գդալ:.
2. Վրան լցնել սովորական ջուր (240 մլ.):
3. Եվ հիմա առավել հետաքրքիր մասը - ավելացնել 3 ճաշի գդալ ,համային ակցենտե: Դա կարող է լինել կոնյակ, վիսկի եւ այլն: Կարճ ասած, մի ինչ-որ հեղուկ եւ ուժեղ համով:
4. Կաթսան դնել միջին կրակի վրա եւ խառնել: Անպայման հիշել, որ շոկոլադը չպետք է շատ տաքանա:
5. Վերցնել 2 միանման ամաններ: Մեկի մեջ լցնել սառույց եւ ջուր, այնպես, որ մյուսի տակը կպնի սառույցին:
6. Երբ շոկոլադ է մուսսը դառնա միասեռ զանգված, լցնել այն Երկրորդ ամանի մեջ եւ դնել սառույցի վրա:
7. Ապա սկսեք հարել հարիչով: 4 րոպե ոչինչ չի փոխվի: Այնուհետեւ մուսսը կսկսի թանձրանալ: Պատրաստի մուսսը լցնել բաժակների մեջ եւ մատուցել սերուցքի հետ:
Բարի ախորժակ…