Բաղադրությունը

1Կլոր հաց (ցանկալի է մի քիչ հնացած)

2Մաքրած լոլիկ

3Սունկ

4Սխտոր

5Սամիթ

6Քերած պանիր

7Ձիթապտղի յուղ

8Շաքարավազ 

Պատրասման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել 180 աստիճան:
2. Սունկ կտրել տաշեղներով եւ 5րոպե տապակել 2-3 ճ.գ. ձիթապտղի յուղի մեջ: Ապա ավելացնել ճզմած սխտոր եւ մանրացված սամիթ:
3. Լոլիկի ջուրը առանձնացնել եւ կտրատել:
4. Հացը կտրել հորիզոնական եւ ուղղահայաց, այնպես, որ չառանձնանա: Կստացվի 2x2 չափի վանդակներ:
5. Հացի վրա շաղ տալ ձիթապտղի յուղ, ապա լցոնել սնկով եւ լոլիկով:
6. Վերջում շաղ տալ պանիր եւ դնել ջեռոցը 15 րոպե:
ԲԱՐԻ ԱԽՈՐԺԱԿ...