Պատրասման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչեւ 180 C: Ամանի հատակին եւ պատերին բուսական յուղ քսել:
2. Եթե օգտագործում եք թարմ ձուկ, ապա եփեք այն եռացող ջրի մեջ դափնու տերեւներով, աղով եւ պղպեղով, 7-9 րոպեկափարիչի տակ: Այնուհետեւ հանեք ջրից, սառեցրեք, հեռացրեք ոսկորները եւ բաժանեք մանր կտորների: Եթե օգտագործում եք պահածոյացված ձուկ, պարզապես թափել ջուրը կամ յուղը:
3. Միջուկի համար ձուն եփել եւ կտրատել: Կանաչ սոխը մանր կտրատել:
4. ,ՄԱՌԱՆԻԿե բրինձը լցնել 2 բաժակ եռացող ջրի մեջ, ավելացնել աղ, եռացնել, ապա կրակը իջեցնել, ծածկել կափարիչով եւ եփել 10 րոպե:
5. Միջուկի բոլոր բաղադրիչները լցնել մի ամանի մեջ, աղ եւ պղպեղ անել:
6. Լավ խառնել:
7. 4 շերեփ խմորը լցնել ամանի մեջ եւ վրան լցնել միջուկը: Այն կսուզվի խմորի մեջ: Լցնել մնացած խմորը եւ թխել ջեռոցում, 180C, 30 րոպե: